středa 23. listopadu 2016

Nestíháte nakupovat dárky na Vánoce?

Ahojky všichni.
Za rohem už máme Vánoce. Já Vánoce naprosto miluju, těším se na pečení cukroví, zdobení stromečku a taky mám ráda nakupování dárků. Ale touhle dobou jsem už měla minulý rok aspoň polovinu dárků nakoupených. Už mám hodně tipů co koupit ale nestíhám to nakupovat a proto jsem se rozhodla vám dneska napsat článek co dělat když nestíháte nakupovat dárky. Tento rok mi asi nejvíce pomůžou e-shopy, ze kterých můžete nakupovat kdekoli, přivezou vám to a někdy to vyjde i levněji než v kamenných obchodech a navíc bude tento týden i BLACK FRIDAY, který stojí za to na nakupování dárků, tak se určitě podívejte po nějakých e-shopech.
Tady máte pár mých oblíbených e-shopů:

-  Každé Vánoce si přeju nějakou tu knížku a na e-shopu Mega knihy je seženete za skvělé ceny a navíc je poštovné jen 39,-
https://www.megaknihy.cz/

-  Pro mě by Vánoce nebyly bez ponožek, teď se mi zalíbily ponožky s vtipným potiskem. Nejvíce se mi asi líbily ponožky na Wayfarer. Mají krásný a velký výběr.
http://www.wayfarer.cz/

-  Na e-shopu Poštovné Zdarma sice nemusíte platit poštovné ale u vybraných věcí si na dodání chvíli počkáte, většinou máte uvedené přibližné datum dodání ale nezapomínejte na to že se může stát že přijde dříve nebo později. Ale seženete tam snad cokoli. Já tam nakupuji často a ráda, jsem maximálně spokojena. Je to jeden z mých nejoblíbenějších e-shopů.
http://postovnezdarma.cz/

-  Z kosmetiky vám můžu doporučit dva e-shopy, z kterých objednávám velice často a můžu je přiřadit k mým oblíbeným e-shopům
http://www.dekorativka.cz/
https://www.krasa.cz/

-  Dnešní dobou má i hodně kamenných obchodů své e-shopy (H&M, Reserved, Terranova...)
http://www.terranovastyle.com/it_it/
http://www2.hm.com/cs_cz/index.html
http://www.reserved.com/cz/cz/

-  Levné a kvalitní věci seženete i na Asijských e-shopech ale tam je většinou dlouhá doba dodání. Já osobně objednávám na asijských e-shopech ráda a často.
http://www.shein.com/
http://www.choies.com/
http://www.romwe.com/

Jsem ráda jestli vám tento článek nějak pomohl nebo poradil. Mějte se krásně a snad příště... Ahoj

Žádné komentáře:

Okomentovat